За нас

Дигитално развитие за вашият бранд
Предлагаме ви: дигитален маркетинг в социалните мрежи, изработка на уебсайт, онлайн магазини, онлайн платформи и приложения.
Маркетинг консултации, онлайн реклама, реклама във Фейсбук, реклама в Инстаграм, поддръжка на социални мрежи, поддръжка на Фейсбук страница, поддръжка Инстаграм профил, SEO, реклама в Google, Youtube маркетинг, LinkedIn реклама, креативен дизайн и уебдизайн.

 

Ние създаваме вашата дигитална история.

Как можем да Ви помогнем?

 

Искате работата Ви да е разпознаваема и лесно достъпна за клиентите Ви?
Ние Ви предлагаме голям набор от услуги свързани с изработката и поддръжка на сайтове, креативен и индивидуален дизайн, създаване на е-commerce сайтове (онлайн магазини) и връзката им с Facebook Shop, SEO оптимизация, SEM стратегии, Google Ads кампании, следене на статистики за сайт.
Предоставяме Ви услуги свързани с Facebook реклама, Instagram реклама и цялостен Social media marketing.Създаване и поддръжка на Facebook страница, Instagram профил и профили в другите социални мрежи като Google+ и Twitter. Изработка на визитни картички и банери.
Ние сме тук, за да превърнем всяка Ваша идея в реалност! Спечелете доверието на клиентите си и бъдете една крачка пред другите с Marketise Me!​
Translate »